Juba uue aasta teisel nädalal jätkab tööd bipolaarsete häire grupp. St kõik inimesed, kellel on diagnoositud bipolaarne häire või kes ise on märganud, et nende tundeelu meenutab pidevalt Ameerika mägesid on oodatud oma probleemile lahendust saama teiste samasuguste hulka.

Grupi eesmärgiks on toetada bipolaarse häirega inimesi nende taastumisprotsessis ning aidata neid tagasi täisväärtuslikku ellu pöörduda. Samuti õpetada grupi liikmetele paremaid toimetuleku-, probleemilahendus- ja eneseregulatsiooni oskusi.

Grupi metoodika on psühhohariduslik grupitöö. Grupitöö tulemusena bipolaarse meeloluhäirega inimene tunneb end toetatuna ja enesekindlamalt, tal kasvab võime tegutseda iseseisvalt ja oma eesmärkidest lähtuvalt ning kokkuvõtteks tugevneb grupi liikmete omavaheline võrgustik ja koostöö.

Libertase bipolaarse häire järgmised grupid toimuvad Tallinnas 11. ja 18. jaanuaril (teisipäevadel) meie ruumides Koskla tn 16, III korrus, uksekell „Väike Saal“.

Gruppi juhendab meie nõustaja-terapeut Kristi Leppik.

Grupp on tasuline. Erakliendi 1 korra hind on 15 eurot.

Vaadake lähemalt ja registreerimine https://libertas.ee/teenused/bipolaarse-haire-grupp/

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me