Sõltuvus ei läinud karantiini. Vastupidi, see möllab praegu palju võimsamalt kinniste uste taga.

Meie vabariigis on üleilmsest koroona-pandeemiast tingituna väljakuulutatud eriolukord. Paljud inimesed on haigestunud, kuid kordades suurem hulk kannab enda teadmata endaga kaasas viirust.

Meie tavapärast töökorraldust pole tekkinud olukorras enam võimalik kasutada ja seepärast otsustasime seda muuta. Alates sellest nädalast kontaktseid grupiteraapiaid kuni olukorra muutumiseni riigis toimuna ei hakka. Alko-narkosõltlastel hakkavad esialgu 2 korda nädalas toimuma Skype-koosolekud – esmaspäeva ja reede õhtul tavapärasel ajal e siis kell 18:00. Kaassõltlaste skaibigrupi ajad on veel täpsustamisel.

Individuaalnõustamised toimuvad vastavalt kliendi ja nõustaja kokkuleppele kas videosilla kaudu või siis Libertase ruumides. Kontaktnõustamise puhul vastab see kõikide pädevate ametite poolt kehtestatud reeglitele.

ESMANÕUSTAMISED toimuvad nagu individuaalnõustamised – videosilla kaudu või kontaktnõustamisena.

Ärge kartke ühendust võtta, oleme olemas ja saame teid aidata!

55640023; 5043547; libertas@libertas.ee

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me