12-sammulise programmi töötoad on mõeldud kõigile, kellel on alkoholi, uimastite ja/või ravimite tarvitamisest tekkinud sõltuvus. Kutsume teid kõiki osalema 15. septembril algavas töötubade seerias, kus me võtame lähema vaatluse alla kõik 12-sammulise programmi 12 sammu.

Osalema on oodatud kõik keemilistest ainetest sõltuvad inimesed, kes on oma paranemise nimel valmis läbi kirjutama ja töötoas osalevate kaaslastega läbi arutama programmi kõik 12 sammu.

Siinkohal me mõtleme nii neid, kes pole seda veel teinud, kui ka neid, kes on antud praktilist vahendit juba kasutanud, kuid soovib seda uuesti teha, et saada läbi meie töötoa uusi kogemusi.

15-ndal septembril alates kella 17:45 kuni 21:00 toimub programmi esimese sammu läbikirjutamine ja arutelu.

Kõik töötoad saavad toimuma Libertase Suures Saalis, mis asub Tallinnas aadressil Koskla 16, 3. korrus. Uksekell “Suur saal”.

Vajalik on kindlasti eelregistreerida. Selleks palume saata oma osalemise soov ja kontaktandmed (eesnimi, telefoninumber ja meiliaadress) hiljemalt 14. septembri õhtuks meilile ingrid-johanna@libertas.ee

Ja lõpetuseks: KAASA VÕTTA SOOV TEGUTSEDA OMA PARANEMISE NIMEL.

Ja nüüd:

TEGUTSEMA

Siiski veel …. Seoses Vabariigi Valitsuse korraldusega “COVID-19 haiguse leviku tõkestamiseks vajalikud meetmed ja piirangud”, peavad kõik vaktsineerimispassi mitteomavad töötoas osalejad kandma maski või tegema kohapeal testi. Testi tegemiseks palume kohale tulla juba 17:30-ks.

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me