Selle nädala esmaspäeval avasime Narvas oma osakonna. Oleme juba mõnda aega jälginud olukorda Ida-Virumaal ja jõudnud järeldusele, et meie poolt pakutavate teenuste järele on seal nõudmine olemas. Hakkame Narva ja laiemalt Ida-Virumaa elanikele osutama meie kõiki teenuseid alates individuaalnõustamistest ja lõpetades rehabilitatsiooniteenuste ning sõltuvusprogrammidega.

Narvas teenust pakkuvad inimesed on suuremalt jaolt kohalikud väljaõppinud oma ala professionaalid. Narva osakonda juhib pikaajalise sotsiaaltöö kogemusega Jekaterina Smirnova.

Nagu ka Tallinnas ja Tartus on põhirõhk ikka grupinõustamistel ja grupiteraapial.

Seoses avamisega Narvas oleme esmakordselt sisenemas Eestimaa venekeelsesse kogukonda ja inforuumi. Seoses sellega hakkab ka Tallinnas tööle alko- ja narkosõltlastele mõeldud spetsiaalne venekeelne programm. Tööalast ja sotsiaalset rehabilitatsiooniteenust osutame me vene keeles juba teenuse algusest peale.

Sellel nädalal on meist olnud esmakordselt juttu venekeelses pressis – nii raadios kui ajalehtedes. Lisan siia juurde lühitutvustuse pikemale saatele Raadio 4-s. Saade ise peaks eetrisse jõudma 02.12 kell 13:05. 23.11 eetris olnud saates algab meie osa 11:30. Head kuulamist!

https://r4.err.ee/1158604/podrobnosti-iz-narvy/

Venekeelsete teenustega saab tutvuda meie kodulehel https://libertas.ee/ru/home/.

Venekeelsele vastuvõtule saab registreeruda libertas@libertas.ee või telefonidel Tallinnas +372 5451 6336 ning Narvas +372 5557 8131.

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me