Libertas Kliinik laieneb ja otsib osalise tööajaga kohtadele kogemusnõustajat, füsioterapeuti ja tegevusterapeuti.

Libertas Kliinik on tänaseks kujunenud välja laiapõhjaliseks Vaimse Tervise Keskuseks. Oleme keskendunud täiskasvanute meeleoluhäirete ja stressispektri häirete valdkonnale üldisemalt. Aitame klientidel ennetada ja leevendada läbipõlemist, pikaajalist stressi, depressiooni, bipolaarset häiret, ärevushäireid ja muidugi meie lemmikteemat – erinevaid sõltuvusi.

Selleks on meil välja töötatud erinevad rühmatöö- ja koolitusprogrammid, lisaks toetame individuaalse nõustamise ja supervisioonitööga. Jätkuvalt on kasutusel Minnesota programm (12 sammulisel programmil põhinev).

Tegeleme koolitamisega ja nõustame sotsiaalvaldkonna spetsialiste ning tööandjaid. Ettevõtetele pakume erinevaid vaimse töötervishoiuga seotud koolitusi. Teeme teavitustööd.

Meie igapäevasteks koostööpartneriteks on Töötukassa ja Sotsiaalkindlustusamet, samuti paljud omavalitsused, siht- ja riigiasutused ning eraettevõtted.

Otsime oma meeskonda kaassõltuvuse kogemusega kogemusnõustajat kindla struktuuriga progrmmis (Minnesota – 12 sammulisel programmil põhinev) gruppe läbi viima. Töö toimub Tallinnas ja/või Tartus. Peale selle otsime Tallinnasse osalise tööajaga füsioterapeuti ning tegevusterapeuti.

Oma CV palume saata aadressil kalle@libertas.ee. Kogemusnõustaja kohale kandideerijal lisaks saata kaassõltuvusest taastumise teekonna lühikirjeldus.

Lisainfo telefonil 53668557.

Kuulutus on aktiivne kuni inimeste leidmiseni.

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me