Seoses COVID-19 viiruse levikuga, Vabariigi valitsuse ning Terviseameti soovitustega on Libertase Kliinikus alates 24.11.2020 kohustuslik kanda maski. Maskid ning desifintseerimisvahendid on olemas ka Libertase kliinikus koha peal.

Selline käitumine on meie kõigi huvides ning loodetavasti aitab vältida viiruse levikut Eestis. Siinkohal loodame kõikide osapoolte mõistlikule suhtumisele ning pidagem ühiselt meeles, et kõige olulisem on siiski kogu meie personali ja kõikide klientide tervis.

Hetkel kõik grupi- ja individuaalsed nõustamised toimuvad vastavalt kokkulepitud tegevuskavadele. Siiski, vastuvõtule ja gruppidesse tulge vaid juhul, kui olete terve ning haigusnähtudeta. Vastuvõtule mitte tulemisest palume ette teatada 24h.

Libertase Kliinik monitoorib olukorra kulgu ning teeb edasised sammud vastavalt COVID-19 olukorra arengule.

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me