Alates juunist käib Tallinnas Asula tn 3 (Magdaleena Haigla taga) III korruse ruumides koos anonüümsete kaassõltlaste rühm. Rühm baseerub nn 7. traditsioonil e on täielikult iseseisev majandades end rühmaliikmete annetustest.

Rühm koguneb igal neljapäeval kell 18:00. Kõik, kes tunnevad, et neil on süvenevad suhteprobleemid iseenda või oma lähedastega on oodatud.

Mis on CoDA ja kes on anonüümsed kaassõltlased? CoDA e anonüümsed kaassõltlased on Sõpruskond meestest ja naistest, kelle ühiseks eesmärgiks on teiste inimestega tervete suhete loomine. CoDa liikmelisuse ainsaks tingimuseks on soov kogeda teiste inimestega terveid ja täisväärtuslikke suhteid. Me saame kokku selleks, et jagada üksteisele kogemust, toetada üksteist teel eneseleidmiseni ning õppida, kuidas end armastama hakata. „Elu programmis“ lubab meil kõigil läbi oma isikliku kaassõltuvusliku käitumise iseenda vastu järjest ausamaks saada.

Me toetume CoDA 12-le sammule ja 12-le traditsioonile nagu teadmiste ja tarkuste allikale. Need on meie programmi aluseks ning need aitavad meil luua iseenda ja teistega ausad ning täisväärtuslikud suhted.

Tänu aktiivsele tööle Anonüümsete Kaassõltlaste Programmiga võib igaüks meie hulgast võtta vastu uue elu ning tunda selles uusi rõõme ja täielikku selgust.

Rohkem infot kodulehel: codaestonia.wordpress.com

Jälgige meid ka sotsiaalmedias:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me